Post by maberrangdoncerc on Mar 1, 2022 7:52:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kung Fu Z ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kung Fu Z IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ключове за увеличаване на мами ▞▞▞
▞▞▞ Kung Fu Z 2022 version ▞▞▞
Иска ми се нещата да не изчезнат, когато овладея
Това е страхотна находка за мен. Просто и забавно и с минимални реклами винаги е плюс. Очаквам с нетърпение всяко бъдещо заглавие от вас, момчета👍😁👍
Мех... всъщност беше доста забавно до като третото ниво, където мини босовете всъщност 2 ме застреляха, след като си помислих, че съм ОП. Играта е добра, обичам ретро усещането, но както всички игри за Android завършва по същия начин, вие плащате и ставате по-добри или мелете и играете година или две, за да стигнете по-далеч в играта. Вече съм овладял около 6-7 пъти, само за да открия, че не мога да напредвам по-късно от определено ниво. Толкова малко игри на android, за които мога да кажа, че всъщност успях да завърша заради тази глупава механика, открита в повечето от тях... Bleh
след като играх тази игра толкова дълго, мога да кажа, че е страхотен убиец на времето, а за безплатна игра за Android, това е задължителен apk на вашия телефон.
Напълно харесах играта и я играх повече от година. За съжаление сега менюто ми спря да работи и всеки път, когато го отворя, играта ми се срива, така че не мога да престижа.
Puzzle Adventure: Mystery Clue Başsındırma jrlt
Само ако имаше D Pad и бутон за скок, също много повтарящи се
доста забавно, само искам да има редовно избягване
Изпускате произволно оборудване. Един вид проблем, когато това е по-голямата част от вашите статистики.
невероятен геймплей, за да запълни безграничната скука
Добре, така че това е лудо пристрастяване! Тази игра ме превърна в сертифициран боен артист! Това е всичко, което имам да кажа. Просто вземете играта, защото обикновено не коментирам неща, ОСВЕН АКО не изпитвам хладна връзка с нея.
Това е някак забавно и творческите, но зомбита игри са все по-малко клише и всеки път, когато овладеете нещо, губите целия си напредък. Освен това е супер повтарящ се. Същите врагове. Същите битки. На и на и на.
100000000000 gij Ejdykw. E E E E E E E E 2 E E E E E E
Бездействащ кликер, маскиран като бойна игра. Няма нужда да се казва повече
боклук. Шефовете ви убиват с лекота. Играх 2 поредни месеца, ъпгрейднах като луд, имах всички 3 звезди; заседнах на шеф, който ме уби с 2 оригвания на вълна кой го интересува, натискам главния бутон и губя всичко и ме връщат в началото. Тази игра е гадна и изисква от вас да направите кариера
Това е добре играта
Платете, за да спечелите, не изтегляйте, освен ако не ви пука да харчите пари за мобилна игра..
Винаги, когато взема краставицата и има анимация на кучето, тя просто остава на тази анимация, не знам какво се случва, деинсталирах и инсталирах играта и едно и също нещо се случва отново и отново, не знам какво да правя
Наистина забавно и пристрастяващо. Най-хубавото е, че той буквално играе себе си.
Много хубаво, просто мисля, че нещата, които печелите и надграждате в събитието, все пак трябва да бъдат печелени и надграждани в основния. Освен това, играта гауда.
Добра е
Kung Fu Z እንቅስቃሴ ያለባቸው tdb
Забавно, но връщането към началото след всяко майсторство, до което можете да смилате, става досадно. Много добре направени 4 звезди.
Пълно действие, забавление в ретро стил и разнообразно приключение с удовлетворяващи способности. Наслаждавам се много. Понякога се повтаря малко, но го преодолявате благодарение на способностите, които отключвате на всеки няколко нива, позволявайки на играта да разтърси нещата точно преди да стане твърде позната за игра
Педераска работа
никак не е добре
Всичко е наред
Играта просто е гадна според мен
Когато рестартирах телефона си, отворих отново играта и целият ми напредък беше изчезнал. Играх тази игра около 2 дни и стигнах доста далеч. И сега целият ми напредък е изчезнал! Тази игра е ужасна и аз ви препоръчвам да не си губите времето, за да накрая нулирате целия си напредък. Заслужава по-малко от 1 звезда
след първото ниво всичко става лошо. ниво 2 е толкова дълго и трудно и прочие
ох. Това е игра на пълен празен ход. Деинсталиран.
Доста забавно бих искал да мога да купувам повече неща с монети в играта и повече нива и ходове. Като цяло добра игра
Хубава игра, особено захранването, препратки от други игри 👍
Кунг-фу Z Аркады wjth
Kung Fu Z Žaid. automat. tjrv
Добро забавление, хубав gfx и звук... Все пак безкрайно се "превъплъщаваш" или започваш отначало с постоянни бонуси... Ето защо не дадох пета звезда
това е добра игра, но моята има проблем, при който не мога да напредвам
това е кликер, който отваря IAP от нищото, докато играете, така че да щракнете върху покупката по погрешка. добър опит.
Глупаво крещящо забавление. Всичко работи гладко и интерфейсът е приятен за използване.
Играта е добра, но е толкова трудно да се получат скъпоценни камъни
Скучно е
Тази игра е гладка с графики от старата школа, често се актуализира и е забавна.
Kung Fu Z Trò chơi điện tử zkxy
Добре е, не ме разбирайте погрешно, но трябва да бъде малко по-лесно, за да получите някои необходими артикули и по-добри функции за персонализиране ще бъдат оценени благодаря
тази игра е супр мега готина може да играеш и бес итар няма готина е 👑👑👑
Неговата сила
Ако tap tap tap tap tap tap е вашето нещо, това ще ви хареса
Наистина е забавно и добре, но кажете какво е ползата от интелигентността? И как се надгражда защитата ако има защита, виждам само в митниците, които казват защита
Главен = Нулиране
Това е наистина забавна игра за игра, но за да получите способностите на събитието, просто трябва цяла вечност да чакате празник, може би бихте могли да имате събития и да добавите още различни ходове и различни етапи, това ще направи играта много по-забавна.PS, моля, добавете събития, за да имате шанс да получите ваканционни способности
чисто, просто, сурово забавление с множество начини за игра. можете да пасирате или можете да играете повече rpg в реално време. много приятелски настроен към новите играчи. Имам чувството, че може да има по-дълбок rpg елемент за тези, които търсят повече от това, но наистина е трудно да се оплача с всички други начини, по които играта удовлетворява толкова много стилове на игра наведнъж. със сигурност един от новите ми топ 5.
Наистина е забавно и приятно да се играе поради своята простота
Просто обичам тази игра, кара ме да запомня ps1