Post by maberrangdoncerc on Mar 1, 2022 8:11:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Combat: War Planes Online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ πόρος γεννήτρια απατεώνων ▞▞▞
▞▞▞ Sky Combat: War Planes Online 2022 version ▞▞▞
Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι. Έψαχνα ένα παιχνίδι για να παίξω με τους φίλους μου και δυστυχώς δεν είναι αυτό. Συνολικά το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν μπορώ να το παίξω με φίλους, καθώς δεν υπάρχει η κατάλληλη λειτουργία για αυτό. Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι, αλλά θα έπρεπε να βελτιώσει το multiplayer.
스카이 전투 - 전투기비행기게임 액션 ifpq
Γιατί πρέπει να έχετε πρόσβαση στο κινητό μου και συγκεκριμένα στις φωτογραφίες; Δεν το κατάλαβα; 😠😠😠Αντίο
Εξαιρετική
Τα χειριστήρια PS4 δεν λειτουργούν με αυτό. Πολύ Πολύ ακριβό για να ανέβεις επίπεδο. Ποσοστό πτώσης Lock box εξαιρετικά χαμηλό Τα κουτιά τυχερών παιχνιδιών δεν ανταμείβονται. Ομαλά και διασκεδαστικά. Μην κάνετε λάθος πληρώστε για να κερδίσετε
Η βάση του παίκτη είναι μικρή. Τις περισσότερες φορές παίζετε εναντίον bots. Το παιχνίδι μεταξύ διακομιστών δεν είναι διαθέσιμο. Κάποια στιγμή το παιχνίδι γίνεται βαρετό όταν όλοι οι αντίπαλοι είναι bots. Ελπίζουμε ότι η ομάδα ανάπτυξης παιχνιδιών μπορεί να κάνει κάτι για αυτό.
Όπως κάθε άλλο παιχνίδι εδώ, πληρώνετε για να κερδίσετε καλά γραφικά, αλλά δεν πληρώνω για να προχωρήσω σε αυτό το παιχνίδι. Τώρα γίνεται απεγκατάσταση
Το gameplay είναι να επιβραδύνει, μέχρι να φτάσετε σε έναν εχθρό ο συμπαίκτης σας τον έχει ήδη σκοτώσει. Βασικά είναι fly shoot get kill κλεμμένα επαναλαμβάνω. Η χωρητικότητα πυρομαχικών των βλημάτων σας είναι επίσης πολύ χαμηλή συνήθως 8-16 βλήματα το πολύ. Προσπαθήστε μόνοι σας. Το παιχνίδι έχει κάποιες δυνατότητες, αλλά οι δημιουργοί δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται πολύ για το παιχνίδι.
Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις. Δεν μπορώ να ελέγξω τον στόχο μου και το αεροπλάνο. Χρειάζονται πολύ ακριβή σημεία για το χτύπημα. Αυτό είναι γελοίο. Ο στόχος αεροπλάνου πρέπει να είναι μεγάλος, αλλά παρέχετε πολύ μικρή περιοχή σημαίνει ακριβές σημείο. Δεν μπορούμε να χτυπήσουμε γρήγορα το αντικείμενο.
Το λατρεύω αυτό το παιχνίδι μου θυμίζει άσσο το combat στο cosole matchmaking είναι δίκαιο και η χρήση δεδομένων είναι δίκαιη, αλλά 1 πράγμα που θα ήθελα να αλλάζατε ορισμένα αντικείμενα δεν πρέπει να κοστίζουν χρυσό όπως τα δέρματα, τα καλλυντικά του, ίσως 2000 μετρητά, αλλά όχι χρυσό, εκτός από αυτό το πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι
Υπέροχο παιχνίδι. Αλλά θα ήθελα να δω περισσότερα τζετ. Και ίσως να γίνουν καλύτερα τα premium. Δεν θα έπρεπε να κυριαρχώ στο f22, και στο su57 με ένα mig 29. Επίσης, κάντε την επιλογή μετατροπής μετρητών σε χρυσό. Τελευταία, μην κλειδώσετε τα βλήματα σε ένα συγκεκριμένο τζετ. Ας τα εξοπλίσουμε σε άλλους
Παίζω αυτό το παιχνίδι από τότε που, πιστεύω, λίγο μετά την κυκλοφορία του. Μου αρέσει. Υπάρχει ένα πράγμα που θα ήθελα να ήταν διαφορετικό. Τόσο ακριβά είναι τα αεροπλάνα και τα καλά όπλα. Είτε πρέπει να παίξετε πολύ και να συγκεντρώσετε ανταμοιβές για να αγοράσετε αεροπλάνα και όπλα με το νόμισμα του Παιχνιδιού, είτε να ξοδέψετε πολλά πραγματικά χρήματα, ακόμη και σε πωλήσεις. Κάτι που, οι πωλήσεις είναι ένα άλλο πράγμα που εκτιμώ, καθώς τις χρησιμοποιώ για να αγοράσω νόμισμα παιχνιδιού. Αλλά οι υψηλές τιμές είναι το μόνο μου παράπονο. Απολαμβάνω το παιχνίδι!
Γεια σας καλή ώρα. Προσθέστε την ενότητα μία προς μία, προσθέστε επίσης τη δυνατότητα προσθήκης ενός φίλου και του υπόλοιπου παίκτη. Προσθέστε ένα κοστούμι για να μπορούμε να παίξουμε με τους ανθρώπους που θέλουμε.
Θα ήταν πολύ καλύτερο αν μπορούσατε να μείνετε σε έναν αγώνα περισσότερο από το χρονόμετρο αναμονής σας.
Sky Combat: War Planes Online Jangovar pejr
Υπέροχο παιχνίδι και φοβερά γραφικά. Θα έδινα 5 εκκινήσεις, αλλά η τιμή για την αγορά χρυσού και όπλων είναι τρελά υψηλή, θα νόμιζες ότι μέχρι τώρα θα ήταν έξυπνοι και θα έκαναν λιγότερα χρήματα για να ξοδέψουν οι άνθρωποι.
Sky Combat - เกมเครื่องบินรบ แอ็กชัน pbk
Αυτό το παιχνίδι είναι p2w, ω περίμενε... είναι Azur Interactive!!! Δεν είναι περίεργο ότι είναι καρκινικό p2w χωρίς καμία πραγματική εμπειρία παιχνιδιού, θυμάστε παιδιά των World War Heroes; Ωχ, ή μήπως το Modern Strike Online; Ναι, πρέπει να ζεις και να παλεύεις ανάμεσα στους νικητές που πληρώνουν. Ποτέ δεν προσπάθησαν σοβαρά να κάνουν τα παιχνίδια τους να παίζονται για άτομα που απλώς προσπαθούν να απολαύσουν παιχνίδια χωρίς σπατάλη χρημάτων.. δεν μπορούν καν να διαχωρίσουν τους παίκτες που είναι ακόμα χαμηλού επιπέδου με παίκτες που είναι τρελά υψηλού επιπέδου. Ηχηρό κτύπημα.
Πολύ καλό παιχνίδι! Χωρίς καθυστέρηση και το gameplay είναι τόσο φοβερό! Τα χειριστήρια είναι καλά και το παιχνίδι έχει καλά γραφικά!
Είναι τόσο διασκεδαστικό, θέλω απλώς να υπάρχουν μοίρες ή φυλές σε αυτό και να υπάρχει επιλογή φωνητικής συνομιλίας όπου μπορείτε να φωνάζετε με τους συμπαίκτες ή τους φίλους σας ή τη μοίρα και θέλω επίσης να υπάρχει μια παγκόσμια συνομιλία όπου μπορείτε να κάνετε φίλους ή να στρατολογήσετε για το sqiadron over all αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό.
Το παιχνίδι έχει τσάντα "σημείου αναβάθμισης". Όταν διεκδικώ "βαθμούς αναβάθμισης" από την εκδήλωση "ανταμοιβή για το χρόνο που παίχτηκε", δεν εμφανίζεται αθροιστικά. Το σημείο αναβάθμισης παραμένει το ίδιο με πριν. Το ίδιο συμβαίνει όταν βλέπω Διαφημίσεις και ανεβαίνω επίπεδο.
Το παιχνίδι είναι πολύ καλοφτιαγμένο, αλλά χρειάζεται περισσότερα Jet και χάρτες, αλλά το παιχνίδι είναι μια χαρά
👍👍👍👍👍👍👍👍
Δεν θα φορτώσει καν. Προσπάθησα να κλείσω και να ανοίξω ξανά την εφαρμογή. Δοκίμασα την απεγκατάσταση και την επανεγκατάσταση της εφαρμογής. Και ακόμα δεν μπορώ να πάρω το αναθεματισμένο παιχνίδι σου για πρώτη φορά. Σίγουρα έγινε με αυτήν την εφαρμογή.
Εξαιρετικό
Sky Combat: War Planes Online მძაფრსიუჟეტიანი tnmh
Παλιά μου άρεσε το παιχνίδι, αλλά τις τελευταίες μέρες δεν μπόρεσα να συνδεθώ, απλώς φορτώνει ένα νέο παιχνίδι. Παρά την επανεγκατάσταση πολλές φορές.
Τα γραφικά είναι εκπληκτικά, αλλά τα χειριστήρια είναι εξαιρετικά σκληρά και χάλια.
Εντάξει.. υπέροχο παιχνίδι λατρεύω τα γραφικά και τον ρεαλιστικό αγώνα.Χρειάζεται όμως καλύτερα χειριστήρια γκαζιού..περισσότερα αεροπλάνα(f-86 super saber?? Mig 15?? Όλες οι μάχες με πολυβόλα χωρίς βλήματα χάρτη ίσως;; Και αγόρασα ένα mig-21(45,00) και το αναβάθμισα και δεν εξαφανίστηκε;; Γιατί;; Τα άλλα 4 αεροπλάνα μου είναι εκεί;; Δεν θέλω να ξοδέψω πραγματικά χρήματα αν χάσω τζετ. Πού υπάρχει μέρος για να αναφέρω σφάλματα;; Παρακαλώ βοηθήστε. Θέλετε να απεγκαταστήσω αυτό το παιχνίδι και να το εγκαταστήσω ξανά .. Θα πάρω πίσω όλα τα αεροπλάνα μου;
Χρειάζεται περισσότερα αεροπλάνα και καλύτερες αγορές εφαρμογών επίσης θα ήταν ωραίοι νέοι χάρτες εάν τα ζητήματα που αντιμετωπίζονται ήταν ένα παιχνίδι 5 αστέρων
Ωραίο παιχνίδι, αλλά παίζω εναντίον ανθρώπων ή αεροπλάνα που ελέγχονται από υπολογιστή;; Τα ονόματα των παικτών φαίνονται πολύ γενικά, ακούγονται σαν να δημιουργούνται από υπολογιστή και όχι από πραγματικούς ανθρώπους
Παιδικό παιχνίδι.. Τα αεροπλάνα είναι πολύ μακριά από την οθόνη, αισθάνεται μικρό και σαν κοτοπουλάκι... Laggy..
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Ψάχνω για ένα τέτοιο παιχνίδι εδώ και καιρό από τότε που έφυγε το War Wings. Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Τα αεροπλάνα είναι δύσκολο να τα αποκτήσεις λόγω των χρημάτων και των βραβείων που είναι τόσο λίγα. Αλλά όπως διάβασα στα άλλα σχόλια το παιχνίδι μόλις κυκλοφόρησε σύντομα εδώ ελπίζοντας ότι θα αλλάξει. Αυτό που παρατηρώ σχετικά με τα παιχνίδια εδώ είναι ότι τα βραβεία πρέπει να είναι περισσότερα, ώστε να παίζετε περισσότερα. Όπως το παιχνίδι 40% στα βραβεία 60%. Οι χάρτες είναι υπέροχοι (αγαπάτε την πόλη). Τα χειριστήρια είναι 4,5 στα 5. Γραφικά 5/5
Συνεχίζω να με διώχνουν από αγώνες είτε σε WiFi είτε σε σύνδεση κινητής τηλεφωνίας. Έχω αυτό το θέμα εδώ και καιρό. Επιλύστε το συντομότερο δυνατό. ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΙΩΣ.
Πολύ καλό αλλά μου αρέσει η θέα στο πιλοτήριο
ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 5 ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΛΛΑ όταν προσπαθώ να ελέγξω αυτό το παιχνίδι δίνει καθυστέρηση, πρέπει να διορθώσετε αυτήν την καθυστέρηση και ναι, όλα είναι εντάξει
ορισμένα ζητήματα: 1 πολλές διαφημίσεις δεν μπορούν να κλείσουν. χωρίς χρονικό όριο. απαιτεί επανεκκίνηση, επομένως δεν χορηγούνται ποτέ ανταμοιβές για την παρακολούθηση της διαφήμισης. 2 το παιχνίδι χρειάζεται περισσότερη ανάπτυξη. 2 λειτουργίες παιχνιδιού και τρία τοπία γίνονται βαρετά. 3 που γεννιούνται συχνά αφού σκοτωθούν, υπάρχουν ήδη αρκετοί πύραυλοι κλειδωμένοι επάνω σας. θεσπίσει μια δεύτερη περίοδο χάριτος. Το να μην μπορείτε να αλλάξετε τα εκχωρημένα όπλα είναι χωλός λόγω πλεονασμού. 5 πρέπει να ξεκινήσω το παιχνίδι πολλές φορές προτού συνδεθεί με τον λογαριασμό μου στο Google Play
Moto X3M Bike Race Game Carreras rwkq
Ωραίο παιχνίδι τα γραφικά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα
Εντάξει
Είστε μαλακεσ
Γεια, έχω μια ερώτηση, γιατί μερικοί άνθρωποι στο Ιράν δεν μπορούν να μπουν στο παιχνίδι;! Οι Ιρανοί δεν μπορούν να μπουν στο παιχνίδι με wifi! Θα πρέπει να το φτιάξετε παρακαλώ 😃
Καλό είναι αλλά θες ψιλά...
Εξαιρετικό στο παιχνίδι, από την προοπτική τρίτου προσώπου, πρέπει να υπάρχει και σε προβολή πιλοτηρίου για να μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των 2 προοπτικών, τότε θα ήταν εξαιρετικό.